Tarieven en vergoedingen 2020

Om de kwaliteit van uw behandeling hoog te kunnen houden heb ik sinds 2018 selectief contracten afgesloten met een aantal zorgverzekeraars. Dit betekent dat met onderstaande zorgverzekeraars een declaratieovereenkomst is afgesloten.

Bekkenfysiotherapie Helmond heeft een contract in 2020 met:

  • CZ/ OHRA/ Nationale Nederlanden/ 
  • VGZ/ Unive/ Bewust/ IZZ/ ZEKUR/ UMC/ United Consumers
  • DSW/ Stad Holland/ Twente
  • A.S.R./ Ditzo/ de Amersfoortse
  • Aevitae ASR/ Aevitae VGZ

Bent u verzekerd bij een verzekeraar waar ik geen contract mee heb afgesloten, of is uw aanvullende verzekering opgebruikt bent u natuurlijk toch van harte welkom voor uw bekkenfysiotherapeutische behandeling. Onderstaande tarieven zijn voor u van toepassing;

De behandeling rekent u middels een PIN betaling af. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar. Kijk in uw polisvoorwaarden voor meer duidelijkheid over de vergoeding van uw behandeling bekkenfysiotherapie. Armanda Ruyssenaars-Groen is BIG en CKR geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Dit staat op de factuur vermeld.

Vergoedingen Bekkenfysiotherapie 2020

  • Op verwijzing van huisarts/specialist worden de eerste 9 behandelingen voor stress en / of urge incontinentie vergoed uit de basisverzekering, indien uitgevoerd door een geregistreerd bekkenfysiotherapeut.
  • De overige bekken en bekkenbodemklachten worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Daar is bij een gecontracteerde zorgverzekeraar geen verwijzing voor nodig (DirecteToegangkelijkheidFysiotherapie). Let op uw polisvoorwaarden voor de mate van vergoeding.
  • Informeer bij uw zorgverzekeraar (indien ik daar geen contract mee heb afgesloten), of u een verwijzing nodig heeft om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Tarieven Bekkenfysiotherapie Helmond 2020

Van toepassing bij onvoldoende aanvullende verzekering, of indien geen contract afgesloten is met desbetreffende zorgverzekeraar.

Screening (10 min) € 15,00
Intake (na screening of schriftelijke verwijzing, 30 min) € 44,50
Behandeling Bekkenfysiotherapie (30 min)  € 44,50
Screening/ intake/ 1e behandeling Bekkenfysiotherapie (totaal 60 minuten) € 89,00
Gereserveerde tijd niet  of niet op tijd,  afgemelde afspraak (minimaal 24 uur van te voren)  € 32,50

pinlogo

 

­